Galéria, Hírek

Katonazenekari fesztivál Szentendrén

A fesztiválon a Magyar Honvédség Szentendre Helyőrségi Zenekar, a Magyar Honvédség Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar, a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Testőrezred Budapest Helyőrség Zenekar és a Magyar Honvédség Veszprém Légierő Zenekar szórakoztatta a közönséget.

Fotó: Szakál Szebáld

Hírek

Díszes fogadás a Sándor-palotánál

Magyarországi hivatalos látogatása alkalmából a Sándor-palotánál ünnepélyes keretek között fogadtuk a katari emírt.

A katonai tiszteletadással történő fogadás feladatait az MH BHD 32. Testőrezred, az MH Központi Zenekar és az MH BHD gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály katonái látták el a Köztársasági Elnök hivatalánál.

Fotó: Bankó József

Karrier

Trombita próbajáték

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár "trombita" próbajátékot hirdet a 32. Testőrezred Budapesti Helyőrség Zenekara önkéntes műveleti tartalékos, altiszti beosztásba.

https://bhd.honvedseg.hu/wp-content/uploads/2023/08/2023.08-trombita-probajatek-1400x2000.jpg
Karrier

Ütő próbajáték

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár "ütő" próbajátékot hirdet a 32. Testőrezred Budapesti Helyőrség Zenekara önkéntes műveleti tartalékos, altiszti beosztásba.

https://bhd.honvedseg.hu/wp-content/uploads/2023/08/2023.08-uto-probajatek-1400x2000.jpg

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.