MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár
2019. június 22. 15:36
Szerző: Kresz Fruzsina
Tanévzáró ünnepség a Petőfi laktanyában

Idén is sikeres érettségi vizsgát tett 31 diák a Budakalászi Gimnázium kihelyezett esti tagozatán a Petőfi laktanyában. A péntek délutáni évzárón részt vett a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD) dandárparancsnok-helyettese, Mudra József ezredes és a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ (MH KRK) parancsnoka, Mergancz Sándor dandártábornok.

img_9492.jpg

Az elmúlt, több, mint két évtized alatt közel ötszáz katona és polgári alkalmazott szerzett érettségi bizonyítványt a gimnázium esti tagozatán. Czunyi Beatrix, az érettségi bizottság elnöke értékelte a tanulókat. „A tudás, amit megszereztek az Önöké, kívánom, hogy tudják ezt gyarapítani, kamatoztatni!” – tette hozzá jókívánságait!

img_9454.jpg

Ezt követően Mergancz dandártábornok és Mudra ezredes gratulált a diákoknak. .„Elismerésre méltó az a lemondásokkal járó, kemény munka, amit az elmúlt években megtettek a céljaik elérése érdekében” – emelte ki ezredes úr. Tábornok úr megragadta a lehetőséget, hogy megköszönje az iskola igazgatójának - Széli Ferencnek- azt az áldozatos munkát, amit évek óta végez a laktanyában.

img_9440.jpg

Az iskola egyik diákja, a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázisnál szolgáló Sitkó László tizedes dicsérte a tanári kart, és elmondta, hogy nagyon elégedettek voltak az oktatás színvonalával. Jó szívvel fog visszagondolni az elmúlt évekre, hiszen nagyon jó csapatban tanulhatott. „ Arra buzdítok mindenkit, hogy merjen nagyot álmodni és vágjon bele minél előbb, hiszen soha sem késő elkezdeni! „- tette hozzá.

img_9485.jpg

Fotó: A szerző felvételei

Kövessen minket a közösségi médiában is

Facebook

Instagram
Legfrissebb tartalom
Galériák
Seregszemle
2019. október 10. 12:37 (9 db kép)
A honvédség a művészet mellett
2019. október 11. 10:46 (9 db kép)
Hadak útján - Rákócziak nyomában
2019. október 06. 08:55 (9 db kép)
Honvédelmi nap járőrbajnoksággal
2019. október 06. 08:43 (9 db kép)
Szervezeti egységek
Partnerek