MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár
2018. február 27. 13:29
Szerző: Takács Vivien
Közösségi helyiségeket kapott a nyugállományúak klubja

Új termeket adtak át a Budapesti Nyugállományúak Klubjának a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ második emeletén február 26-án, hétfőn.

1.jpg

Az átadóünnepséget Aulechla József ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Kulturális és Rekreációs Igazgatóság igazgatója nyitotta meg. „A mai Magyar Honvédség a mi volt parancsnokainkkal, volt kollégáinkkal kezdődött, akikre minden időszakban büszkének kell lennünk” – hangsúlyozta az ezredes. Hozzátette: a mai generáció feladata, hogy az idős bajtársaknak segítő kezet nyújtson és biztosítsa részükre a nyugodt öregkorhoz szükséges feltételeket. Az igazgató elmondta: amióta ő az MH BHD Kulturális és Rekreációs Igazgatóság igazgatója, azóta nagyon jó együttműködésben dolgoznak a Stefánia Palotában lévő nyugdíjasszervezetekkel.

2.jpg

Az eseményen Nagy Gyula nyugállományú ezredes, az MH Budapesti Nyugállományúak Klubjának elnöke felidézte a klub történetét és helyszíneit. A nyugállományú ezredes beszédében megköszönte a segítséget azoknak, akik közrejátszottak abban, hogy a felújított termekben a klub tagjai közösségi és kulturális programokat tudjanak tartani „a kor műszaki színvonalának megfelelő eszközeivel.”

3.jpg

A beszédeket követően rövid ünnepi műsor következett. A rendezvényen mások mellett részt vett Mudra József ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnokhelyettese.

4.jpg

Fotó: Szabó Lajos zászlós

Legfrissebb tartalom
Galériák
125. évfordulóra emlékeztek
2018. március 22. 11:46 (12 db kép)
Ünnepi állománygyűlés március 15-e alkalmából
2018. március 22. 09:29 (12 db kép)
Katonák az iskolai ünnepségen
2018. március 14. 21:12 (12 db kép)
A március 15-ei ünnepség főpróbája
2018. március 14. 08:54 (12 db kép)
Szervezeti egységek
Partnerek